nl_oberflaeche_500ml_roh

SUBTAN desinfectie en reiniging Spray 500ml voor oppervlakken in het huis, kantoor en werkplaats. Zonder alcohol – op basis van water.

Overal op de loer ziektekiemen en virussen. Zelfs op gevoelige oppervlakken in het huis, kantoor en werkplaats. Desinfecteren met vloeistoffen met alcohol schade op de lange termijn de oppervlakken en valt ze onder bepaalde omstandigheden. desinfecteren met SUBTAN ontsmettingsmiddel en reinigingsspray en desinfecteer deze oppervlakken voorzichtig – alcohol-vrij op basis van water. Met SUBTAN Ze beschermen de gevoelige oppervlakken.

 

Voor een zachte desinfectie en reiniging taken in het huishouden, kantoor en werkplaats, de combinatie van SUBTAN ontsmettingsmiddel en reinigingsspray voor oppervlakken en SUBTAN Premium schoonmaakdoekjes (apart verkrijgbaar) is ideaal. Of het nu in de eigen of een commerciële omgeving – desinfecteren met SUBTAN en schone oppervlakken zachtjes zonder alcohol op waterbasis. Dit beschermt de gevoelige oppervlakken permanent.

Toepassing: SUBTAN Desinfecterende Spray Spray direct op het oppervlak te desinfecteren (volledig nat) en de SUBTAN premie poetsdoek (apart verkrijgbaar – artikelnummer WVS030813) schoon. De SUBTAN premium schoonmaakdoekje zorgt voor een streeploos reinigen resultaten. Zorg ervoor dat er geen vuil of deeltjes bevinden zich op de SUBTAN premie reinigingsdoekje, die het scherm kunnen krassen.

Informatie:
SUBTAN ontsmettingsmiddel en reinigingsspray voor oppervlakken
SKU 
WVS030815
Inhoud 500 ml
EAN 4260388868159